8 Temmuz 2011 Cuma

MUTLAKA OKUYUNUZ

Sayfadaki yazıları eksik görüyorsanız sayfa özelliklerine girip metin boyutunu küçültün.En üstteki beyaz kutucuğa anahtar kelimeleri ayrı ayrı yazın ve Enter tuşuna basın ihtimali olan hastalık isimleri çıkacaktır. İstediğiniz sonuçlar çıkmazsa kelimeleri kısaltın veya değiştirin öyle arayın Örneğin: Kanama yerine Kan kelimesini deneyin veya İltihabı yerine İltiha deneyin. Arama sonucunda çok sayfa çıkarsa daha fazla kelime grupları girerek arayın sonuçlar azalacaktır. Merak ettiğiniz bir hastalığa bakmak için kelime başına * işaretini ekleyerek arayın Örneğin : *Kulak *İltihabı
Çocuk hastalıkları için arama yaparken Çocuk veya Bebek kelimelerini de ekleyiniz. Uyarı: Sitedeki yüzeysel bilgilere dayanarak ilaç kullanmayınız, güvenilir ve doğru tedavi için mutlaka doktorunuza başvurmalısınız.Lütfen soru sormayınız sadece gözlemlerinizi, kullandığınız ilaçları ve hikayenizi yazın, böylece diğer hastalarla deneyimlerinizi paylaşmış olacaksınız...

19 yorum:

Anonymous dedi ki...

Eklem yerlerim ağrıyor ve tutuluyor fazla ayakta durduğum zaman yüriyemiyorum.Eklemlerim otururken veya kalkarken eklemlerimden sesler geliyor ve bazen tutuluyor bunun sebebi nedir açıklarmısını?

Anonymous dedi ki...

Çok güzel bilgilendirici bir site emeği olan herkese çok teşekkürler

Anonymous dedi ki...

oğlumun ayak kokusuna bir çözüm önerırmısınız, mantarda vardı, ilaç kullandık geçti ama ayaklarındakı koku cok rahatsız edıcı, devamlı yıkıyor, corap degısıyor ama koku gecmıyor
teşekkürler,iyi calısmalar

Anonymous dedi ki...

merhaba bn 16 yaşındayım 1.77 boyundayım fkat kilom 47..yaşıtlarıma göre çok zayıfım..hiçbi sağlık problemim yok iştihımda normaldir yinede kilo alamıyorum yardımcı olursanız sevinirm..

Anonymous dedi ki...

adet süresinde artış kanamanın fazla gelmesi kanamanın parça halinde görülmesi kasıklarda şidddetli sancı neden olabilir?

Adsız dedi ki...

ellerimde yüzümde ve ayaklarıımda şişme var kollarımda ayak bileklerimde ağrı var

Adsız dedi ki...

ergenlik yası devamlı uyku sorunu

Adsız dedi ki...

* sırt ağrıları

Adsız dedi ki...

diyet yapmaya başladım.10.gündeyim.birden zayıflamanın sakıncalı olduğunu bildiğim için herşeyden ama az olarak yeme yoluna gittim.gün içinde çok su içiyorum.işe yaradı.fakat şimdi bel bölgemde hamlık hissi var ve çok hissediyorum.bunun sebebi ne olabilir.

Adsız dedi ki...

*sırt *ağrıları

Adsız dedi ki...

Kalça kemiklerimin ve bacaklarımın içerisinde aşırı ağrı ve topuklarımda uyuşma var belimin alt kısmında ara ara dayanılmaz ağrılar oluyor nedeni ne olabilir ?

kıjo dedi ki...

ya belimin sağ tarafı kaburganı alttarafından başlayarak kasıklara kadar bi r zancım var bun dan 1 hafta öncede idrarım kan gibi geliyordu vede midemde sıksık bulantım var hastalığım nedir ????

Adsız dedi ki...

boyundaki kaşıntı neden olabilir kansızlıktan olabilirmi

Adsız dedi ki...

ayakagrisi,bas ve kol,el

Adsız dedi ki...

kolarımda küçük kırmızı lekeler oluşmuş buneyin belirtisidir

Adsız dedi ki...

memenin biri diyerinden biraz ufak bunun nedeni varmı

Adsız dedi ki...

burun kanamasının sebepleri nelerdir yıllardır var fakat son 3 ayda sık sık durup dururken burnumdan kan süzülmeye başladı ve başımda bir basınç oluşuyor kanama sonrasında düzeliyor.Yardımcı olursanız sevinirim

Adsız dedi ki...

Ya benim gözüm hep akıyor,neden oluyor acaba ve ne yapabilirim..

şeyda dedi ki...

merhaba el tırnaklarım özellikle sol elim ve yüzük parmağım heyecanlanınca ve üşüyünce morarıyor sol kolum uyuşuyor son günlerdede devamlı olarak sol bacağıma kramp girmeye başladı nedeni ne olabilir acaba?

Yorum Gönder